Garage Booltink auto verkoop

AUTOBEDRIJF BOOLTINK

Onbezorgd op weg

AUTOBEDRIJF BOOLTINK

Onbezorgd op weg

Onbezorgd op weg

AUTOBEDRIJF BOOLTINK

Lease

Autobedrijf Booltink is hét adres voor voordelige en aantrekkelijke lease-oplossingen. Zowel voor de particuliere als de zakelijke rijder bieden wij veel verschillende mogelijkheden. U kunt voor alle merken bij ons terecht.

Zakelijk leasen

Voor ondernemers kunnen wij diverse financial leaseconstructies verzorgen. Bij een financial leaseconstructie wordt u economisch eigenaar van de auto en kunt u rente en afschrijvingskosten fiscaal aftrekken en de BTW terug vorderen. Dit is een van de vele voordelen van financial lease.

Met een operationeel lease rijdt u een auto voor een vast bedrag per maand. U weet dus exact welke autokosten u maandelijks heeft. Daarnaast loopt u dus geen risico wat betreft onderhoud, verzekering of restwaarde van de auto.

Particulier leasen

Ook voor particulieren bieden wij diverse flexibele lease-oplossingen. In de zogenaamde private-leaseconstructies zijn er veel verschillende mogelijkheden zodat er altijd wel een leaseplan is wat bij uw wensen past. Daarnaast zijn wij onafhankelijk en kunnen daarom met u kijken naar de beste en voordeligste leasemaatschappij.