ONDERHOUD MET BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Gedegen kennis en ervaring

ONDERHOUD MET BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Gedegen kennis en ervaring

Werkplaats Autobedrijf Booltink

Gedegen kennis en ervaring

ONDERHOUD MET BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Autobanden

Elke situatie vraagt om specifieke kwaliteiten van een autoband. Wij bieden u daarom een breed assortiment autobanden, winterbanden, runflatbanden, en budgetbanden. Wij adviseren u graag over de geschikte autoband voor uw auto en rijstijl.

Ons bandenassortiment bestaat uit een gevarieerd aanbod van diverse merken en prijsklassen.

Winterbanden

Winterbanden hebben niet alleen bij sneeuw en ijzel veel meer grip dan zomerbanden, maar ook bij koud en nat wegdek. Vooral bij het remmen hebben winterbanden een betere grip. Een ander voordeel is dat winterbanden zichzelf terugverdienen. U rijdt gedurende het jaar op twee sets banden waardoor de zomerbanden van uw auto minder snel slijten.

4 Seizoenen banden

4 Seizoenen banden, ook wel all-weather banden genoemd zijn een compromis tussen een zomer- en een winterband. Dankzij de profielsamenstelling en het materiaal gebruik passen 4 seizoenenbanden zich gemakkelijk aan de omstandigheden en de temperaturen aan.

4 Seizoenenbanen zijn een compromis, dus geen ideale vervanging voor een zomer of winterband. Zo zijn de banden samengesteld uit een zachter rubbersoort dan zomerbanden en een harder rubber dan winterbanden, wat de 4 seizoenen banden voor beide seizoenen niet optimaal maakt.

Maakt u echter weinig kilometers dan zijn de banden een prima alternatief voor het het wisselvallige Nederlandse klimaat.

Bandenopslag

Wij bieden u de mogelijkheid om de zomerbanden of winterbanden van uw auto bij ons op te slaan. Wij hebben een opslagsysteem in eigen huis. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan. Zijn de banden van uw auto aan vervanging toe, dan hoort u dit ruim van te voren zodat u nieuwe zomerbanden of winterbanden bij ons kunt bestellen.

Alle banden in onze bandenopslag zijn verzekerd tegen brandschade en diefstal.